background-image

Multifunctional

De naam Multifunctional is ontstaan na het samengaan van printer en kopieermachine tot een apparaat, een mutifunctioneel apparaat. De kopieermachine kan nu als printer gebruikt worden, en door de koppeling met de computer kan het scangedeelte ook als digitale scanner gebruikt worden. Met ingebouwde fax en automatische softwareupdates vanuit de leverancier is de multifunctional tegenwoordig in elk bedrijf te vinden. In plaats van meerdere apparaten staat er nu een combinatie met vele mogelijkheden.

Functies van een multifunctional

De huidige generatie machines kan printen, kopiëren, scannen en faxen (indien gewenst) waarbij een directe koppeling met de computer is of de mogelijkheden vanaf een USB-stick te regelen zijn.
Moderne machines kunnen zelfs direct van een smartphone of tablet printen.

Voordelen van een multifunctional

Het belangrijkste voordeel is dat er maar een apparaat gekocht en onderhouden hoeft te worden, voor slechts een apparaat onderdelen en verbruiksartikelen op voorraad hoeft te zijn, minder kabels door het kantoor liggen, en minder vloeroppervlak in gebruik neemt.
De moderne machines zijn ook nog eens uit te breiden met diverse accessoires, zoals extra papiercassettes, automatische afwerkmogelijkheden zoals vouwen, nieten en boekjes maken, accounts per werknemer en nog veel meer.

Aanschaffen van een multifunctional

Breng uw werkzaamheden en wensen in kaart, machines zijn er van klein tot groot, van langzaam tot zeer snel, met inktjet of laser, met of zonder uitbreidingen zoals papiercassettes, te veel om te benoemen. Met uw lijstje wensen is een goed multifunctionele machine samen te stellen.